Nappali tagozatos szakács képzés

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó‐ipari egységekben, háztartásokban. [Részletek...]

Szociális gondozó és ápoló képzés

Szociális szakmacsoport: Temesi Boglárka, Pestiné Rábli Zsuzsanna, Kocsis Zoltán Minden öregszik, ami él, így az ember is. Az öregség az ember életútjának egy szakasza, amikor gondozásra, segítésre szorulnak. Minél több idős ember él a földön így hazánkban is. Feladatunk az ő gondozásuk-ápolásuk, előtérbe kerül a szakszerű ápolás melyhez szakképzett, nővérek szükségesek. Iskolánk már 15 éve képez szociális gondozó és ápoló szakembereket. [Részletek...]

Divatszabó képzés

A Divatszabó képzésben résztvevő tanulóink elsajátítják a műszaki dokumentáció alapján, sorozat- és méretes női ruházati termékek gyártását, egyéb termékek ágynemű, függöny, lakástextíliák készítését, ruházati termékek átalakítását, javítását.

Mind ezt gyakorlatias elméleti képzés keretében biztosítjuk, mely párosul a korszerűen felszerelt tanműhelyben történő gyakorlati oktatással.
Diákjaink érdeklődését felkeltjük a divat, az új trendek iránt, ezek ismeretében a gyakorlati foglakozásokon lehetőségük nyílik saját méretre különböző ruhadarabjaik elkészítésére.
A képzés végére tanulóink szaktudása, kreativitása, színérzéke, ízlésvilága olyan szintre fejlődik, hogy akár alkalmazottként vagy egyéni vállalkozóként is megállják a helyüket a munkaerő piacon.
[Részletek...]