A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó‐ipari egységekben, háztartásokban. [Részletek...]
Szociális szakmacsoport: Temesi Boglárka, Pestiné Rábli Zsuzsanna, Kocsis Zoltán Minden öregszik, ami él, így az ember is. Az öregség az ember életútjának egy szakasza, amikor gondozásra, segítésre szorulnak. Minél több idős ember él a földön így hazánkban is. Feladatunk az ő gondozásuk-ápolásuk, előtérbe kerül a szakszerű ápolás melyhez szakképzett, nővérek szükségesek. Iskolánk már 15 éve képez szociális gondozó és ápoló szakembereket. [Részletek...]