ÉR-TEM, ÉR-TED;

A Szekszárdi Kolping Iskola ez év májusában sikerrel pályázott a Tempus Közalapítvány Leonardo Mobilitas programjára. Ez a projekt 15 szakmai alapképzésben résztvevő diák négy hetes külföldi szakmai gyakorlatát támogatta.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által meghirdetett Nemzeti Tehetség Program NTP-FTP-13-040 kódszámú pályázati támogatásából iskolánk 404.000,- Ft-ban részesült.

Ebből a támogatási összegből 2014. januártól júniusig tehetséggondozó programokat és műhelyeket biztosítottunk 15 diák számára. A program részeként júniusban tanulmányi élményszerző kirándulást szerveztünk Kecskemétre a Cifrapalotába és a Játékmúzeumba. A pályázat fő vonalát a „Ko(o)pé elnevezésű műhelymunka adta, ahol a tanulók kooperatív készségeket fejlesztő játékokkal ismerkedtek meg és együttműködésre való készségüket erősíthették.

A program célja a sérült diákok elhelyezkedésének segítése azáltal, hogy a munka világában szükséges tulajdonságaikat (empátia, alkalmazkodóképesség) erősítettük.

Németországi szakmai gyakorlat

TÁMOP 2.2.6-13/1

Szekszárdi Kolping Katolikus Szakképző Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

AGRÁR MÉRNÖKTANÁROK
KÉPZÉSE
A SZEKSZÁRDI KOLPING ISKOLA
SZAKKÉPZÉSI FELTÉTELEINEK
JAVÍTÁSÁÉRT

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0101 INNOVATÍV ISKOLÁK FEJLESZTÉSE

TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0101